Blog categories

Smith & Hsu, Taipei

10/26/2011

Swiss-Danish designer Carsten Jörgensen designed the interior off a two-storey teahouse for Taiwanese tea brand Smith & Hsu. The minimal, modular interior that aims to be simple and legible predominantly uses concrete and timber. The ground floor serves as a tearoom and retail space and the first floor as a dining room. The first floor features long sections of grid shaped shelves, simple tables and Y Chairs by Hans Wegner, complemented with glossy black and red feature lights. The first floor repeats of the simple aesthetic established downstairs. While the minimal design approach prevails, the dining area takes on a more playful interpretation of it.

Here the cubes are diagonally staggered with gaps in between, and filled with second hand books. Eames Plastic Side Chairs fit perfectly into the casual chic dining space. Images via Dezeen.

next post   |   previous post